MIJN wellness lodge - sterrenkrachtkindercoaching sta in je kracht
2 mei 2017,
 Off
MIJN Moment Arrangement
Relax- en coachmoment voor vrouwen die in hun kracht willen staan!
( voor 4 -6 personen )

Dit arrangement bestaat uit:
Ontvangst met koffie en thee
Rondleiding
1 uur- Workshop , “Wanneer sta ik in mijn kracht?” olv Astrid Muijsers, coach voor kinderen, moeders en gezinnen bij Sterrenkracht Kindercoaching
3 uur- Heerlijk je eigen Moment pakken. In alle rust en uitsluitend met jouw eigen gezelschap genieten van de luxe faciliteiten bij MIJN Wellness Lodge, inclusief Finse buitensauna.

Workshop “Wanneer sta ik in mijn kracht”

Als vrouw hou je vaak veel ballen in de lucht: je gezin, familie, werk en sociale contacten. En alles wil je natuurlijk goed doen, tot aan het perfecte toe. Maar sta je dan werkelijk in je kracht? Geeft dat energie om echt te genieten van alles wat het leven te bieden heeft? Of vergeet jij jezelf nogal eens? Wist je dat je pas voor anderen kunt zorgen als jij eerst voor jezelf zorgt? Dat je een veel leukere moeder en/of partner bent als je eerst zorgt dat jij lekker in je vel zit?
Geloof je dat het anders kan, maar lukt het nog niet om de eerste stap te zetten? Boek dan dit prachtige MIJN Moment arrangement samen met vriendinnen en neem even helemaal de tijd voor jezelf en elkaar.
In de workshop ‘Wanneer sta ik in mijn kracht?, krijg je eenvoudige en concrete handvatten om de voor jou belangrijkste ballen in de lucht te houden en toch alle energie over te houden om te genieten. Van je omgeving, maar ook van jezelf.

Wellness Lodge: “MIJN Moment”

Na de workshop van Astrid genieten jullie in alle rust van de luxe faciliteiten van MIJN Wellness Lodge: Finse buitensauna, buitendouche, loungeruimte met houtkachel, een sfeervol ingerichte kamer waar jullie je rustig om kunnen kleden, badkamer, veranda, saunatuin, onbeperkt water, koffie, thee, vers fruit en een overheerlijke lunch zijn inbegrepen. Jullie hoeven geen badjassen of handdoeken mee te nemen. Ook alles voor de persoonlijke verzorging staat klaar. In verband met de hygiëne vragen wij jullie wel om jullie eigen badslippers mee te nemen.

Tijdens dit arrangement bij MIJN Wellness Lodge maak je samen met je vriendinnen exclusief gebruik van de Lodge met Finse buitensaunasauna. Er zijn dus geen andere gasten aanwezig in de sauna of de aangesloten schoonheidssalon.
Kosten voor dit arrangement: EUR 115,00 p.p.

Ook je eigen Moment arrangeren? Voor boekingen of meer info:

Mail of bel Astrid Muijsers – Sterrenkracht        : info@sterrenkrachtkindercoaching.nl / 06-13208070
Mail of bel Canan Cox – MIJN Wellness Lodge : info@mijn-wellnesslodge.nl / 06-57138186
Betaling geschiedt voorafgaand aan het arrangement.

Tijden:
Donderdag: 9:30 – 14:00 uur
Zaterdag: 9:30 – 14:00 uur
Andere dagen en tijden zijn in overleg ook mogelijk.

Het MIJN Moment Arrangement is een samenwerking tussen Canan Cox van MIJN Wellness Lodge & MIJN Schoonheidsspecialiste en Astrid Muijsers, coach voor kinderen, moeders en gezinnen bij Sterrenkracht Kindercoaching.

Comments are closed.

Bel ons
Route naar ons