Finse buitensauna

U bezoekt MIJN wellness Lodge uitsluitend met uw eigen gezelschap. Desondanks ie er een afgescheiden, omsloten buitenruimte met een Finse buitensauna en separate buitendouche voorzien van koud èn warm stromend water. Na de sauna kunt u met de slang koelen en afdouchen.  Dus ook bij een bezoek met een groter, eigen gezelschap kunt u nog steeds in alle rust met 2 personen van de sauna gebruik maken. U bepaalt zelf wat u prettig vindt.

 


 

 

Loungeruimte

Aan de sauna gekoppeld hebben we een comfortabele serre voor u ingericht waar u gedurende uw verblijf heerlijk kunt ontspannen bij de houtkachel. Koffie, 100% biologische thee, water en vers fruit staat altijd klaar voor gebruik..

Indien gewenst kunt u zelf uw eigen muziek meenemen op een usb stick om te beluisteren

 

 


 

 

Gastenkamer

Op de eerste verdieping vind u onze sfeervol ingerichte gastenkamer. Hier kunt u zich na aankomst in alle rust omkleden of na een sauna rondje even terugtrekken. U kunt uw persoonlijke zaken in kastjes opbergen. De badjassen en handdoeken liggen hier reeds voor u klaar.  In verband met de hygiëne vragen wij u alleen om uw eigen badslippers mee te nemen.

 

 


Badkamer

Tegenover de gastenkamer bevind zich de badkamer en het toilet. Douchen is een must voor u aan uw saunabezoek begint. Als u uit de sauna komt en in verband met de weersomstandigheden geen gebruik van de buitendouche kunt maken kunt u hier afkoelen  met de slang en douche. U hoeft nergens aan te denken, alle verzorgingsproducten staan voor u klaar.

 


 

 

Saunatuin

U kunt het hele jaar door gebruik maken van onze serene en beschutte saunatuin. Na uw saunaronde kunt u ook hier heerlijk ontspannen en genieten van de buitenlucht. In de winter kunt u na de sauna heerlijk afkoelen buiten in de tuin of ’s zomers genieten van het zonnetje.

Op het terras staan twee luxe loungestoelen en een tafel waaraan vier verstelbare stoelen.

 

 


 

 

Wellness behandelingen

De sfeervol ingerichte salon van MIJN Schoonheidsspecialiste, bevindt zich naast de Wellnesslodge. Hier worden de wellness behandelingen gegeven die u bij uw saunabezoek heeft geboekt. Er wordt gewerkt met passie, zorg en een persoonlijke benadering.

Kom ontspanning ervaren.

 


 

Bel ons
Route naar ons